Om Tre K- Travel

Bakom företaget Tre K - Travel AB står jag, Kerstin Lindström. Jag är ekonom i botten och började 1979 att jobba med ekonomi och specialresor på Intersol i Malmö. Där hade jag bl.a som uppgift att designa europeiska rundresor åt amerikanska turistgrupper. Bland kunderna kan nämnas personalstyrkor från Disney World och Disney Land.

Efter Intersol började jag 1990 på Winbergs resebyrå i Eslöv. Där jag åter kom att jobba med ekonomi och specialresor. Det långa samarbetet med Ulla Tengberg som påbörjades redan på min tid hos Intersol fortsatte där, och tillsammans har vi skräddarsytt specialresor och konferenser över hela världen åt såväl föreningar och företag som privata grupper. När Winbergs 2005 fick nya ägare valde jag att starta eget, och så föddes Tre K- Travel.

Namnet "Tre K" har från början en personlig anknytning, men i mitt reseföretag får det stå för konst, kultur och konferens som är de huvudsakliga ingredienserna i specialresorna som jag idag har stor erfarenhet av att arrangera.

Välkommen att höra av Er med förfrågningar

Hälsningar
Kerstin Lindström

 

 

Tre K- Travel AB
Kråkebovägen 1
386 95 Färjestaden

tel: +46 (0)76 946 5577

e-post: kerstin@treK-travel.se